Translate

středa 11. května 2022

Hurá! Výstava bude!

 

Když jsem na začátku ledna psala, že jsem musela cca před rokem a půl odložit výstavu mých černobílých obrazů, tak jsem netušila, že se letos dočkám.

Známí pořádají na Hustopečském zámku akci (hlavně) pro děti, a tak mi nabídli, že bych mohla ve výstavní síni Konírna vytvořit svůj "pohádkový svět". S nejmladším synem (7 měsíců) je to teď sice náročnější, ale rodina slíbila pomoc, a tak už se těším a po chvilkách chystám, co je potřeba.


Celá akce proběhne o víkendu 18. a 19. 6. 2022. V Konírně budu mít kromě výstavy také audio koutek se svými poslechovými pohádkami, tematické omalovánky, minisoutěž o autorskou záložku do knihy, k dostání budou obě mé knihy pro děti a samozřejmě část bude vyzdobena mými obrazy. Kromě toho v sobotu 18. 6. ve 14 h proběhne autorské čtení mé knihy "Kouzelný pokoj".


Pokud jste někde z okolí a budete mít chuť, určitě se přijďte na zámek podívat. Je toho nachystaného dost a dost. Více o celé akci na stránkách www.prozijcesko.cz nebo na pozvánku skočte pomocí QR kódu:-).








Žádné komentáře:

Okomentovat